MENU

Aktuella priser

Prislistan visar prisexempel för respektive bokföringspaket. Eftersom behoven ser olika ut från klient till klient är det svårt att visa att helt fast pris på bokföringen. Priset är beroende på storleken på klientens bokföringsmatieral som klienten vill ha hjälp med. Så priset är ett uppskattat och beräknat efter en traditionell bokföringstjänst och visar på vilken prisnivå vi ligger på. För ett mer exakt pris för just ditt företag så kontakta mig så tittar vi på vad just du behöver hjälp med och vad det kostar. Bokslutspriserna är däremot fasta för respektive paket.
Här nedan hittar du våra priser.Här nedan hittar du våra priser.

Prislista

TjänstPaket Mini*Paket Small*Paket Medium*Paket Large*
Pris för bokslut6 000 kr8 250 kr10 500 kr13 500 kr
Pris-ex per månad**550 kr1 150 kr2 150 kr3 150 kr
Verifikationer per månad**ca 25 stca 50 stca 100 st ca 150 st

*Det som avgör vilket paket som gäller beror bl.a. på företagets omsättning och antalet anställda. Exempelvis gäller för Paket Mini att företaget har en omsättning på max 1,5 mkr och max 1 anställd.
**Beräkningen baseras på en traditionell bokföringstjänst där klient lämnar in sitt material till oss för bokföring och till storleken det uppskattade och angiva antal verifikationer.
I bokslutspriset ingår årsredovisning och inkomstdeklation. För dig som har bokföringspaketet så ges rabatt på bokslutspaketet, för enskild firma 15% och aktiebolag 5%.

Övriga priserAlla paket
Lönebesked175 kr/st
Timdebitering500 kr/tim